NL & BE: Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd | Betaal veilig met o.a. Ideal, Paypal, Afterpay

Trainingen

 

Trainingen op maat

Spraytan essentials biedt verschillende spray tan starterkits aan, inclusief training. We trainen jou 1-op-1, op jouw locatie. Daarna zijn we altijd beschikbaar voor je vragen.

Een goede spray tan training is belangrijk. Het geeft je het zelfvertrouwen om professioneel klanten te behandelen. Vaak horen wij dat er spray tan apparatuur is aangeschaft, maar dat er beknibbeld wordt op een degelijke opleiding. En dat is jammer. Want op langere termijn kost dit je alleen maar geld. Eén van de belangrijkste onderdelen van onze spray tan cursus is namelijk: Hoe behandel je een klant zo goed en volledig mogelijk, terwijl je je vloeistofverbruik zo laag mogelijk houdt? Dit spaart geld uit, en levert loyale klanten op. Iedere spray tan weer!

 

Onze trainer is de meest ervaren vrouwelijke trainer in de Benelux. Wil je beginnen met een spray tan studio, dan zijn wij er voor jou!

Altijd een tanning coach

Bij iedere Spray Tan Starter Kit en bij ieder Spray Tan Apparaat koppelen we je aan een persoonlijke Tanning Coach. De coach stelt jouw apparaat in, waardoor je gegarandeerd goed aan de slag gaat. Je ontvangt een uitgebreid handboek met daarin onmisbare tips & tricks, die je anders alleen na veel oefenen kunt achterhalen. Je ontvangt een video met daarin de poses voor iedere spray tan, gemaakt door onze coaches. Je kunt verder altijd bellen, mailen en WhatsAppen met jouw coach! Gegarandeerd succesvol sprayen dus: alléén bij Spray Tan Essentials!

Gold membership

Wordt Gold member en geniet van hoge kortingen in onze shop! Gold Members krijgen 50% korting op FI Retailproducten. Daarnaast ontvangen zij 5% korting op alles in de Online Shop, en gratis verzending boven de 100 euro excl. BTW. Iedereen die een training bij ons volgt, wordt automatisch Gold Member. Je geniet ernaast van exclusieve kortingen die alleen met Gold Members gedeeld worden.

Wat klanten zeggen over onze trainingen

 • Ik moet zeggen dat ik de spray tan cursus erg leuk, leerzaam en gezellig vond!
  Simone van Kol, Visagiste
 • Leuke, leerzame training! Vragen achteraf snel en duidelijk beantwoord!
  Judith Pleunis, schoonheidsspecialiste
 • Super cursus gehad! Heel fijn product! Heel blij met Spray Tan Essentials.
  Esmee Andre, Aim Beauty
 • Heel tevreden over de training, klantvriendelijk bij verder contact!
  Carola Bruin, Schoonheidsspecialiste
 • Ik vond de training heel erg leerzaam. Al mijn vragen zijn vakkundig beantwoord!
  Summer Spray Tan Nieuwegein
 • Met goede moed en een goede training gaan we er vol tegenaan!
  Clemence, Spray Tan Het Gooi

Getrainde klanten krijgen 50% korting op ons assortiment retail producten!

Ontmoet onze klanten

 • Robin van den Heuvel

  Gemonde

  Mijn naam is Robin van den Heuvel en ik ben 20 jaar oud. Ik zit nog op school en ik volg de opleiding Maatschappelijke zorg. Ik heb voor een training gekozen door mijn interesse in het vak en ik vind het leuk om klanten te voorzien van een mooie tint. Ik heb voor Spraytan Essentials gekozen omdat ik er meteen een fijn gevoel bij had, ook werd ik vriendelijk geholpen. De training heb ik als super ervaren, ik was zenuwachtig maar Marlies stelde me meteen op mijn gemak. Ik kan Spraytan Essentials iedereen aanraden! Informeer naar de mogelijkheden, of maak een afspraak! Robin van den Heuvel  

Training boeken? Neem vrijblijvend contact op!

Bekijk onze starter kits met 1-op-1 training op locatie