NL & BE: Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd | Betaal veilig met o.a. Ideal, Paypal, Afterpay

Trainingen

 

Trainingen op maat

Spraytan essentials biedt verschillende spray tan starterkits aan, inclusief training. We trainen jou 1-op-1, bij ons op locatie in Hoogeveen. Daarna zijn we altijd beschikbaar voor je vragen.

Een goede spray tan training is belangrijk. Het geeft je het zelfvertrouwen om professioneel klanten te behandelen. Vaak horen wij dat er spray tan apparatuur is aangeschaft, maar dat er beknibbeld wordt op een degelijke opleiding. En dat is jammer. Want op langere termijn kost dit je alleen maar geld. Eén van de belangrijkste onderdelen van onze spray tan cursus is namelijk: Hoe behandel je een klant zo goed en volledig mogelijk, terwijl je je vloeistofverbruik zo laag mogelijk houdt? Dit spaart geld uit, en levert loyale klanten op. Iedere spray tan weer!

 

Onze trainer is de meest ervaren vrouwelijke trainer in de Benelux. Wil je beginnen met een spray tan studio, dan zijn wij er voor jou!

Altijd een tanning coach

Bij iedere Spray Tan Starter Kit en bij ieder Spray Tan Apparaat koppelen we je aan een persoonlijke Tanning Coach. De coach stelt jouw apparaat in, waardoor je gegarandeerd goed aan de slag gaat. Je ontvangt een uitgebreid handboek met daarin onmisbare tips & tricks, die je anders alleen na veel oefenen kunt achterhalen. Je ontvangt een video met daarin de poses voor iedere spray tan, gemaakt door onze coaches. Je kunt verder altijd bellen, mailen en WhatsAppen met jouw coach! Gegarandeerd succesvol sprayen dus: alléén bij Spray Tan Essentials!

Gold membership

Wordt Gold member en geniet van hoge kortingen in onze shop! Gold Members krijgen 50% korting op FI Retailproducten. Daarnaast ontvangen zij 5% korting op alles in de Online Shop, en gratis verzending boven de 100 euro excl. BTW. Iedereen die een training bij ons volgt, wordt automatisch Gold Member. Je geniet ernaast van exclusieve kortingen die alleen met Gold Members gedeeld worden.

Wat klanten zeggen over onze trainingen

 • Super cursus gehad! Heel fijn product! Heel blij met Spray Tan Essentials.
  Esmee Andre, Aim Beauty
 • Ik vond de training heel erg leerzaam. Al mijn vragen zijn vakkundig beantwoord!
  Summer Spray Tan Nieuwegein
 • Met goede moed en een goede training gaan we er vol tegenaan!
  Clemence, Spray Tan Het Gooi
 • Ik moet zeggen dat ik de spray tan cursus erg leuk, leerzaam en gezellig vond!
  Simone van Kol, Visagiste
 • Leuke, leerzame training! Vragen achteraf snel en duidelijk beantwoord!
  Judith Pleunis, schoonheidsspecialiste
 • Ik vond de cursus Spray Tanning van Spray Tan Essentials erg leerzaam!
  Manon, De La Rouge Beauty

Ontmoet onze klanten

 • Beautystudio Kris Lichtenvoorde

  Kristel van Beautystudio Kris, biedt nu ook spray tan in haar salon aan! Mijn naam is Kristel, 5 jaar geleden begon ik mijn nagelstudio aan huis in Lichtenvoorde. Inmiddels ben ik, met mijn team, uitgegroeid tot een allround beautyconcept, Beautystudio Kris, en bevinden wij ons in een prachtig pand in het centrum van Lichtenvoorde. Wij bieden heel diverse behandelingen, waarbij Spray Tanning ons aanbod perfect aanvult. Geregeld kreeg ik de vraag van huidige klanten, waaronder bruidjes, waarom wij geen Spray Tanning aanboden. Een gemiste kans, vond ik. Daarom heb ik ervoor gekozen om uit te breiden met Spray Tanning. De resultaten van Spray Tan Essentials vond ik natuurlijk ogen, het belangrijkste punt voor mij. Daarnaast werden ik en mijn collega's professioneel te woord gestaan en getraind. De training hebben wij, ondanks de coronatijd, als prettig en vakkundig ervaren. Website: www.beautystudiokris.nl

Training boeken? Neem vrijblijvend contact op!

[contact-form-7 id=”1183″ title=”Contact form 1″]

Bekijk onze starter kits met 1-op-1 training bij ons op locatie.