NL & BE: Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd | Betaal veilig met o.a. Ideal, Paypal, Afterpay

Blog

 • Wellness in Geesbrug: Melanie’s Nagelstudio!

  Melanie laat haar droom uitkomen door haar salon uit te breiden met onder andere spray tan behandelingen. Het leukste van alles is, ze laat jou droom uitkomen! Als je namelijk in haar salon zit waan je je in een oase van rust. Wat een heerlijke plek om jezelf te laten vertroetelen.”

  Uitbreiding van de salon

  “Ik ga mijn nagelstudio uitbreiden tot beautysalon. Een klant bracht mij op het idee om spray tan erbij te gaan doen. Naast spray tannen ben ik ook pas gestart met wimper extensions en wil ik in de toekomst ook nog uitbreiden met wimper permanent en het harsen en verven van de wenkbrauwen.

  Melanie & Spray Tan Essentials

  “Ik heb veel gezocht en gekeken op het internet voordat ik tot een keuze kwam. Na het lezen van goede referenties heb ik voor Spray Tan Essentials gekozen. Ik heb de training als heel relaxt ervaren. Ik had wel wat spanning maar dit is heel snel weg genomen door Marlies. Marlies heeft alles goed en duidelijk uitgelegd. Bij het sprayen zelf gaf ze goede en fijne tips en tricks.”

  2 behandelingen halen, 1 betalen!!

  “Om me te ontwikkelen heb ik een leuke aanbieding. 2 spraytanning behandelingen voor de prijs van 1. In de toekomst wil ik de spray tan behandelingen gaan verwerken in arrangementen. Op mijn facebook pagina kunnen jullie meer over mij lezen! Melanie’s Nagelstudio”

  This is a text block. Click the edit button to change this text.

  Lees meer
  0
  0
 • Spray Tan in Apeldoorn: Maartje’s Spray Tan!

  Maartje zocht naast haar jarenlange ervaring in marketing-communicatie een nieuwe uitdaging. Die vond ze in het spraytannen. “Zelf heb ik goede ervaring met de tans die ik heb gehad. Het gaf mij altijd een fijn gevoel om met een lekker tintje de salon te verlaten. Dat fijne gevoel hoop ik ook mee te geven aan klanten. Even lekker en momentje voor jezelf om daarna mooi gebruind de salon te verlaten.”

  Nieuw plannen

  Op dit moment ben ik nog in opbouw dus ik ben nog wat zoekende naar de perfecte balans tussen spraytan en mijn andere communicatiebedrijf. Wat ik erg belangrijk vind is dat klanten (gasten) een gezellige en fijne ervaring hebben. Met natuurlijk een topresultaat. Mijn voorkeur gaat op dit moment uit naar services op locatie en het aanbieden van vriendinnen-avonden. Maar vooral: de klant (gast) moet met een vertrouwd gevoel weggaan. En dan natuurlijk weer terugkomen…

  Maartje & Spray Tan Essentials

  “Ik heb best wat research gedaan voordat ik tot een keuze kwam. Spray Tan Essentials van Marlies & Judith viel mij direct op door de natuurlijke en verantwoorde producten. En ook de begeleiding zoals de training en de follow-up na de training is erg prettig. Natuurlijk, het is spannend om een keuze te maken maar ik had alle vertrouwen in dit product. En in de praktijk ziet het resultaat er top uit!”
  “De training was enorm professioneel, leerzaam én gezellig. Marlies geeft je een vertrouwd gevoel en neemt de eerste ‘spray-spanning’ op een relaxte manier weg. Daarnaast geeft ze tijdens de training praktische tips waar je zeker in je salon mee verder kunt. Genoeg ‘ammo’ om mee aan de slag te gaan!”

  Girls-only spraytan-feestje!!

  Binnenkort open ik mijn salon met een girls-only spraytan-feestje. Daar heb ik enorm veel zin in. Roze bubbels én een bruin huidje. Wat wil je nog meer? Binnenkort meer…!

  This is a text block. Click the edit button to change this text.

  Lees meer
  0
  0
 • nagelhoekje sappemeer spray tan

  Nagelhoekje in Sappemeer: Jouw plek voor een spray tan!

  Saskia van Nagelhoekje Sappemeer biedt sinds kort nu ook spray tanning aan! Wat heeft je over de streep getrokken om te starten met je eigen salon?
  Nagelhoekje breidt dus uit met andere behandelingen. Naast Nagelsalon is Nagelhoekje nu ook een gecertificeerde spray tan salon!

  (meer…)

  Lees meer
  0
  0
 • Vakantie spray tan essentials

  Wij gaan op vakantie, bestel op tijd je spray tan benodigdheden!

  Ook wij zijn aan vakantie toe! Daarom verzenden we tussen 8 en 26 augustus 2018 volgens het schema dat je hieronder kunt vinden. Het kan handig om je spray tan vloeistoffen etc. alvast voor onze vakantie extra in te slaan, zodat je zeker bent van je voorraad…

  Verzendingschema tussen 8 – 26 augustus 2018

  Bestellingen geplaatst tussen 8 – 15 augustus versturen we op 16 augustus
  Bestellingen geplaatst tussen 18 -26 augustus versturen we op 27 augustus
  Vanaf 27 augustus zijn we je weer dagelijks van dienst
  Wij wensen jullie allemaal een prachtige zomer toe! En laten we eerlijk zijn… tot nu toe stelt de zomer niet teleur. We hopen dat het zo blijft.
  Lees meer
  0
  0
 • Arabica Tan 12% bottle (Custom)

  Wat is DHA?

  DHA, ofwel Dihydroxyacetone, wordt gebruikt in alle zelfbruinende producten. Dihydroxyacetone is een kleurloze afgeleide van suikerriet, een 100% natuurlijk product. Bij huidcontact komt het in aanraking met de eiwitten die daarin aanwezig zijn. Dit veroorzaakt een natuurlijke verkleuring van de huid, een zogenoemde ‘Instant Tan’, dat zonder risico voor de gezondheid gebruikt kan worden.

  (meer…)

  Lees meer
  0
  0
 • Spray Tan Essentials Webwinkelkeur gecertificeerd

  We hebben het Webwinkel keurmerk binnen, en daar zijn wij trots op. (meer…)

  Lees meer
  0
  0
 • Arabica Tan 12% bottle (Custom)

  Hoe breng je Golden Glow Spray aan?

  Golden Glow Spray op een Vrouwelijk Model

  Onze Spaanse collega’s laten zien hoe je Golden Glow Airbrush Spray van FI aanbrengt! (meer…)

  Lees meer
  0
  0
 • Arabica Tan 12% bottle (Custom)

  Fresh Indulgence Gold. Spray Tan lijn speciaal voor Dans & Fitnesswedstrijden

  Fitness of dans jij op hoog niveau, en zoek jij een manier om jezelf nog beter te profileren op het podium? Fresh Indulgence lanceert Fresh Indulgence Gold: speciaal ontwikkeld voor fitness & dans competities. (meer…)

  Lees meer
  0
  0
 • Arabica Tan 12% bottle (Custom)

  Blijf bij via TanningTrends! Het spray tan branchemagazine

  Het blog www.tanningtrends.nl bericht over alles wat met spray tanning te maken heeft. Het blog voor iedere spray tanning enthousiasteling, of je nu een spray tan professional bent, of jouw eigen spray tan apparaat voor thuisgebruik hebt. (meer…)

  Lees meer
  0
  0
 • Arabica Tan 12% bottle (Custom)

  Booster Drops van Fresh Indulgence: Boordevol goeds!

  Booster Drops: hoe kun je ze gebruiken? Is een veel gehoorde vraag. Wij geven antwoord op de vraag waarom jij voor Booster Drops van juist Fresh Indulgence moet kiezen, en ook de vraag ‘Hoeveel druppels moet ik ervan vermengen met tanning vloeistof om het gehalte DHA met 1% te verhogen?’ wordt beantwoord! (meer…)

  Lees meer
  0
  0