NL & BE: Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd | Betaal veilig met o.a. Ideal, Paypal, Afterpay

Achter de schermen

  • Marlies

    Trainer

    Mijn interesse voor dit vak is gekomen doordat ik graag een gezonde frisse uitstraling wilde hebben maar de zonnebank voor mij geen optie was vanwege mijn medicijngebruik. Door de combinatie van mijn medicijnen en UV straling heb ik helaas inmiddels pigmentvlekken. Nadat ik mij beter in spray tan verdiept te hebben kreeg ik steeds meer interesse hierin. Spray tan is de toekomst! Ik houd de training graag persoonlijk en probeer zoveel mogelijk tips te geven. Ik zal dan ook van het begin tot het eind betrokken zijn bij het ondersteunen van jou en je modellen voor het beste resultaat.
  • Jhill

    Trainer

    Na jaren alleen klanten te voorzien van spraytan, kwam het geven van trainingen op mijn pad. Het helpen en begeleiden van klanten met als doel een tevreden klant welke met een goede training haar klanten kan voorzien van een gezonde teint. Erg leuk vind ik vooral dat het om een traject gaat waarbij ik betrokken ben van het begin tot het eind. Samen met de klant en modellen proberen we gezellig en persoonlijk het juiste resultaat te bereiken. Dat spraytan de toekomst is bewijst wel uit het feit dat de zonnebank steeds minder populair is, omdat mensen bang zijn voor de risicio's.