NL & BE: Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd | Betaal veilig met o.a. Ideal, Paypal, Afterpay

De toekomst van spray tanning

Er is een stralende toekomst voor startende spraytan ondernemers. Wij willen allemaal een gebronsde huid, tegelijk zijn wij steeds bewuster bezig met onze gezondheid. In België ligt de zonnebank zwaar onder vuur. Hoe lang heeft de zonnebank nog? Spray tanning als gezond en veilig alternatief voor de zon(nebank).

 

Een kwestie van tijd

Het feit dat de gevallen van huidkanker hand over hand toenemen, is de voornaamste reden waarom er zoveel vertrouwen in spray tanning is op lange termijn. In Brazilië en Australië is de zonnebank inmiddels verboden. In 2017 is veel dichter bij huis, in België, bovendien de beslissing genomen om het gebruik van zonnebanken te ontmoedigen: door bij iedere zonnebank de melding te zetten, dat zonnebanken per definitie kankerverwekkend is – ook al ga je er maar één keer in je leven onder! Ook Nederlandse beleidsmakers zijn zich hiervan bewust. De Stichting tegen Kanker neemt dit standpunt al sinds 2012 in.

Een zonnebank gebruiken voor je 35 bent, verhoogt je risico op huidkanker met 59% en elke keer je onder de zonnebank gaat, verhoog je je risico. Indien je ooit de zonnebank gebruikt hebt, verhoogt je risico op melanoom met 20% t.o.v. wanneer je de zonnebank nooit gebruikt hebt. Met iedere sessie verhoogt je risico op melanoom met 1,8%. Er is geschat dat zonnebank gebruik verantwoordelijk is voor 10 000 melanomen en meer dan 450 000 niet-melanome huidkankers per jaar in Europa, de Verenigde Staten en Australië.

De behoefte aan risicoloos bruinen is groot. Spray tanning is een groeiende markt! Stap nu in.

Neem vrijblijvend contact op

[contact-form-7 id=”1183″ title=”Contact form 1″]
  • CD8F0E1B-AD05-4A6A-A04A-94469D71C5BE

    De gevaren van de zon

    Er is zoveel informatie beschikbaar over de veiligheid van zonnen. dat het makkelijk is om onze kop in het...

    Lees meer
    0