NL & BE: Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd | Betaal veilig met o.a. Ideal, Paypal, Afterpay

Kiezen van de juiste apparatuur

Het kiezen van de juiste apparatuur

Het kiezen van de juiste apparatuur is, als nieuweling, best lastig. Welk apparaat is geschikt voor jou? Werkt het allemaal wel goed? En hoe moet je het apparaat gebruiken? Natuurlijk mag je altijd persoonlijk contact met ons opnemen, om samen met ons te overleggen wat het beste bij je past qua spray tan apparatuur. Maar hieronder bieden we je alvast een paar handvatten om mee te nemen in je keuze!

Je mag ervan uitgaan dat alle apparatuur een mooie spray geeft. Het verschil zit ‘m niet zozeer in de fijnheid van de mist, maar in de zuinigheid in vloeistofverbruik, de duurzaamheid van het materiaal – bijvoorbeeld van de naald in de gun, het gebruiksgemak, en het geluidsniveau dat het apparaat produceert. In het algemeen geldt, hoe hoger de prijs, hoe zuiniger, stiller, en fijner om mee te werken.

We hebben verschillende modellen: van apparatuur voor thuisgebruik, tot apparatuur die non-stop in de salon gebruikt kan worden. Je krijgt altijd een Personal Tanning Coach, bij aankoop van ieder apparaat.
De Freshmist spray tan machine is vooral geschikt voor thuisgebruik (maximaal 10 spray tans per dag).
De TE20 is geschikt voor licht salongebruik, tot maximaal 10 full body spray tans per dag.
De Aura Allure is salonapparatuur: gericht op zuinig spray tan vloeistofgebruik, maakt minder geluid en heeft een langere, meer flexibele slang dan de TE20.

 

Altijd een tanning coach

Bij iedere Spray Tan Starter Kit en bij ieder Spray Tan Apparaat koppelen we je aan een persoonlijke Tanning Coach. De Coach stelt jouw apparatuur in. Je ontvangt een uitgebreid handboek met daarin onmisbare tips & tricks. Bekijk de video met daarin de poses voor iedere spray tan. Je kunt verder altijd bellen, mailen en WhatsAppen met jouw coach! Gegarandeerd succesvol sprayen dus: alléén bij Spray Tan Essentials!

Welk apparaat past bij mij?

Ik wil zelf thuis spray tanning doen.

1. Ik wil zelf thuis spray tanning doen, en soms vriendinnen of familie spray tannen. Welke apparatuur moet ik kiezen?

Doe je spray tan thuis met de FreshMist, een speciaal voor thuisgebruik ontwikkelde spray tan machine. Je doet je spray tan dan voortaan thuis, helemaal zelf. Dit tanning apparaat kan twee tot drie keer per dag gebruikt worden om mee te sprayen. Je ontvangt er een duidelijke handleiding bij en Fresh Indulgence tanning vloeistof. Je kunt verwachten dat deze tanning apparatuur dezelfde resultaten geeft, als een spray tan in een salon. De FreshMist werkt met HVLP: High Volume, Low Pressure. Dus niet airbrush tanning. In vergelijking met Airbrush Tanning werk je met de HVLP technologie sneller (een spray tan duurt 9 minuten), zuiniger (lager tanning vloeistof verbruik) en netter (nauwelijks overspray)! Het is een kleine machine, waardoor je deze een beperkte tijd achter elkaar kunt gebruiken. Daarom is dit de spray tan apparatuur bij uitstek, voor thuisgebruik. Met onze beroemde Tanning Coach.
Details FreshMist Spray Tan Machine voor thuis

 • Dit spray tan apparaat heeft HVLP technologie: zuiniger in vloeistofverbruik, en vele malen sneller dan Airbrush
 • Dunne plastic naald van 1,0 mm voor fijne mist: gegarandeerd egaal bruin na je spray tan
 • Bijgeleverde luchtslang van 2 meter
 • Motor met 280 Watt
 • Met handige draagriem, waarmee je de FreshMist om je schouder kunt hangen
 • Vloeistof cup: genoeg voor 200 ml tanning vloeistof
 • Tanning machine is lichtgewicht: 1,5 kilo
 • Inclusief volledig nederlandstalige handleiding, en Personal Tanning Coach: Wij stellen jouw apparatuur alvast in! Gelijk aan de slag met de juiste instellingen. Standaard zuiniger werken, omdat je wéét hoe je gun ingesteld moet worden. Support bij je eerste spray tan: persoonlijk advies van de Tanning Coach, zodat jij vol plezier en zelfvertrouwen, zelf kunt sprayen.
shop nu

Ik wil misschien later een spray tan salon!

Kies in dit geval voor de TE20 HVLP spray tan machine (€181 incl. BTW). Het is een apparaat waarmee je tot maximaal 10 spray tans per dag kunt geven. Perfect voor thuis (als je veel vriendinnen of familie hebt die allemaal gesprayd willen worden) maar ook voor de kleine salon! Eventueel kun je met dit apparaat ook een spray tanning tent, plus meer tanning vloeistof combineren. Dat is de Starter Kit Basic. Wil je er ook een spray tan opleiding bij? Kies dan voor de Fresh Indulgence Starter Kit Mini: compleet met tanning tent, vloeistof en spray tan training incl. certificaat, op jouw locatie. Zo heb je alles alvast klaar staan, mocht je toch later willen starten met je eigen bedrijf! We helpen je zelfs op pad met promotiemateriaal.
Details TE20:

Dit spray tan apparaat heeft HVLP technologie: zuiniger in vloeistofverbruik, en vele malen sneller dan Airbrush
Krachtige motor: 400 Watt motor
250 ml cup voor tanning vloeistof
Gebruiksgemak: 2.7 meter lange slang
Fijne mist: Naald van roestvrij staal, 0.6mm, extra fijn voor zeer fijne mist
Zacht geluid: Geluid 73 db
Met volledig nederlandstalige handleiding
Inclusief Personal Tanning Coach: Wij stellen jouw apparatuur alvast in! Gelijk aan de slag met de juiste instellingen. Standaard zuiniger werken, omdat je wéét hoe je gun ingesteld moet worden. Support bij je eerste spray tan: persoonlijk advies van de Tanning Coach, zodat jij vol plezier en zelfvertrouwen, zelf kunt sprayen.

shop nu

Ik heb een salon en wil snel professioneel starten.

De Aura Allure is momenteel ons best verkochte apparaat. En met een reden: de resultaten die je hiermee bereikt, zijn beter dan met alle andere apparaten. Bovendien werkt dit apparaat zo zuinig, dat je gemiddeld maar de helft gebruikt, van de gemiddelde 50ml! Het halveren van de vloeistofkosten is vooral als je professioneel wilt gaan sprayen, heel interessant. De naald, die zeer fijn en van teflon is, produceert nauwelijks overspray en geeft een satijnen finish. Bovendien werkt hij stiller dan andere apparatuur. De Aura Allure legt een laagje spray, dun en fijn als zijde op de huid…
Details Aura Allure Spray Tan Machine:

   • Dit spray tan apparaat heeft HVLP technologie: zuiniger in vloeistofverbruik, en vele malen sneller dan Airbrush
   • Dunne plastic naald van 0,4 mm voor fijne mist: gegarandeerd egaal bruin na je spray tan
   • Luchtslang van 3,5 meter
   • Motor met 280 Watt
   • Zeer stil; 76 dB
   • Vloeistof cup: genoeg voor 200 ml tanning vloeistof
   • Aura Allure machine is lichtgewicht: 1,6 kilo
   • Inclusief volledig nederlandstalige handleiding, en Personal Tanning Coach: Wij stellen jouw apparatuur alvast in! Gelijk aan de slag met de juiste instellingen. Standaard zuiniger werken, omdat je wéét hoe je gun ingesteld moet worden. Support bij je eerste spray tan: persoonlijk advies van de Tanning Coach, zodat jij vol plezier en zelfvertrouwen, zelf kunt sprayen.
shop nu
Onze Spray Tan Opleiding

Bij al onze apparatuur stellen wij ‘m alvast voor je in, en krijg je hulp van jouw persoonlijke tanning coach. Bij ieder apparaat, zonder bijbetaling. Als je echter ambities hebt om in je salon spray tanning te gaan aanbieden, is een training geen overbodige luxe. Beginnersfoutjes voorkom je ermee. Spray Tan Essentials biedt jou een gedegen spray tan opleiding. De nadruk ligt op de praktijk. Omdat een spray tan ook mis kan gaan (Genoeg spray tan reviews zijn niet zo positief over ongetrainde salons). Vlekken op handen en voeten, hoe voorkom je die? Ook geven wij uitgebreide tips waarmee je flink je vloeistofverbruik kunt terugdringen. Zo heb je de kosten van een training er altijd, en eerder vroeg dan laat, uit! Enkele andere punten van de training: hoe kun je je omzet per klant verhogen, en terugkerende klanten krijgen? Spray tan mythes en spray tan tips: wat is waar? Kortom, met een spray tan cursus van Spray Tan Essentials zit je goed.

Wij geven zowel in Nederland als in België 1-op-1 spray tan trainingen. Of je nu in Eindhoven, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Tilburg woont: wij verzorgen jouw spray tan cursus op jouw eigen locatie! Na afloop ontvang je een certificaat. Wij zijn altijd per telefoon en e-mail bereikbaar, om je bij te staan met raad en daad.

Jouw vraag beantwoord?

Neem gerust contact met ons op, als je nog vragen hebt. Wij helpen je met alle liefde!

Best verkochte apparaat: De Aura Allure

Over onze apparatuur

Spray Tan Essentials biedt een ruim assortiment aan hoogwaardige spray tan apparatuur. Betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit zijn bij ons de standaard. Wij werken samen met de grootste Europese fabrikant van spray tanning apparatuur. Een uitzondering: verreweg de meeste apparatuur wordt massa-geproduceerd in China. Onze spray tan apparatuur niet!

Kleinschalig&persoonlijk
Onze spray tan apparatuur wordt op aanvraag geproduceerd, in een kleinschalige fabriek in het Verenigd Koninkrijk. We staan in direct contact met de werkvloer en hebben werkelijk nog nooit een spray tan apparaat terug ontvangen, omdat deze niet naar behoren werkt.

Garantie op spray tan apparatuur
Wij bieden fabrieksgarantie op alle apparatuur: de garantietermijn van spray tan apparatuur zoals de TE20 en de TE50 is 1 jaar. Op de FreshMist van Fresh Indulgence, en op de Aura Allure, heb je maar liefst 2 jaar garantie!

Bekijk ons volledige assortiment professionele apparatuur

Belang van ventilatie

Waarom het het zo belangrijk om te zorgen voor een goede ventilatie?

Jouw gezondheid en die van je klanten blijft gewaarborgd, ook als je veel behandelingen geeft
Je apparatuur gaat langer mee: de filters in je spray tan apparaat blijven langer schoon!

shop nu

Salon Accessoires


Naast een goed spray apparaat, kun je ook niet zonder essentiële accessoires die je zullen helpen bij de perfecte spray tan!

shop nu

Vragen? Neem contact op!

[contact-form-7 id=”1183″ title=”Contact form 1″]