NL & BE: Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd | Betaal veilig met o.a. Ideal, Paypal, Afterpay

Professionals

Het kiezen van de juiste apparatuur

Welke spray tan machine is beste geschikt voor jou. We helpen je graag persoonlijk op weg. Neem daarvoor contact met ons op, maar hierbij alvast een paar handvaten… om over na te denken…

Kies je voor een mobile unit of voor een vaste spray station. Daarbij horen de volgende commercieel mogelijkheden.. salon, op lokatie, sprayparties etc. Schets hoe jou klant geld kan verdienen met jouw producten!

We hebben verschillende modellen: van apparatuur voor thuisgebruik, tot apparatuur die non-stop in de salon gebruikt kan worden.
De TE10 en de Freshmist spray tan machines zijn geschikt voor thuisgebruik (maximaal 2 spray tans per dag).
De TE20 is geschikt voor licht salongebruik, tot maximaal 10 full body spray tans per dag.
De TE50 is salonapparatuur: gericht op zuinig spray tan vloeistofgebruik, maakt minder geluid en heeft een langere, meer flexibele slang dan de TE20.

Bekijk ons volledige assortiment aan spray tan machines voor salons hier.

Bekijk ons volledige assortiment aan spray tan machines voor thuisgebruik hier.

Over ons apparatuur

Spray Tan Essentials biedt een ruim assortiment aan hoogwaardige spray tan apparatuur. Betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit zijn bij ons de standaard. Wij werken samen met de grootste Europese fabrikant van spray tanning apparatuur. Een uitzondering: verreweg de meeste apparatuur wordt massa-geproduceerd in China. Onze spray tan apparatuur niet!

Kleinschalig&persoonlijk
Onze spray tan apparatuur wordt op aanvraag geproduceerd, in een kleinschalige fabriek in het Verenigd Koninkrijk. We staan in direct contact met de werkvloer en hebben werkelijk nog nooit een spray tan apparaat terug ontvangen, omdat deze niet naar behoren werkt.

Garantie op spray tan apparatuur
Wij bieden fabrieksgarantie op alle apparatuur: de garantietermijn van spray tan apparatuur zoals de TE20 en de TE50 is 1 jaar. Op de FreshMist van Fresh Indulgence heb je maar liefst 2 jaar garantie

Bekijk ons volledige assortiment professionele apparatuur

Belang van ventilatie

Waarom het het zo belangrijk om te zorgen voor een goede ventilatie?

Jouw gezondheid en die van je klanten blijft gewaarborgd, ook als je veel behandelingen geeft
Je apparatuur gaat langer mee: de filters in je spray tan apparaat blijven langer schoon!

Bekijk ons assortiment Ventilatoren shop nu

Ondersteuning

Dit is waar wij ons onderscheiden van de rest. Wil je beginnen met een spraytan studio, dan zijn wij er voor jou! Heel persoonlijke. Persoonlijke coach, trainingen, promotiemateriaal. Bla de bla de bla de bla.

er worden geen eisen gesteld aan een beginnende salon.

De vraag die wij ons dagelijks stellen: Hoe kunnen wij de service verbeteren, zodat al onze klanten de best mogelijke start maken?

Gold membership

Wordt Gold member en geniet van hoge kortingen in onze shop!

Hoe wordt je gold member?
zo en zo en zo en zo en zo, dus.

Adviesprijs

Wij adviseren een prijs tussen de 25-32,50 euro per spray sessie. Per regio is dit verschillend, kijk daarom goed naar wat je concurrentie doet.

Met een literfles tanning vloeistof kun je gemiddeld 20 spray tan behandelingen geven (50 ml per klant). Onze prijs voor tanning vloeistof is vanaf 59,90 excl. BTW per liter (gratis verzending!). Kostprijs is daarmee €3,00 excl. BTW per full-body spray tan.

Spray Tan training

IPV bovenstaande blokje, iets korts schrijven wat er wordt behandeld tijdens een training. Wat leer je tijdens een training..

1 op1 training

Er zijn veel valkuilen als je begint met spraytanning. We willen je graag helpen om te voorkomen.

We raden daarom aan een een starterspakket met training te kopen. Heb je al een apparaat, maar lukt het niet goed, dan kun je ook een 1 op 1 training aanvragen op jouw lokatie.

De prijs van een losse training: 206,- euro incl BTW book nu