NL & BE: Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd | Betaal veilig met o.a. Ideal, Paypal, Afterpay

Commerciële mogelijkheden

Wij willen je graag inspireren, en zetten de commerciële mogelijkheden van spray tanning voor je op een rijtje. Kies je voor een vaste spray station, of mobiele Unit? Ga je werken vanuit een salon, of organiseer jij de leukste spray tan party’s? Ook het financiële plaatje rekenen we alvast voor je uit.

 

De mogelijkheden

Vaste unit op locatie

Je wilt professioneel starten met spray tanning, en bent op zoek naar de allermooiste oplossing voor je salon. Dan is de revolutionaire Tanning Essentials Tan Spray Station de keuze voor jou! Het is een Spray Tan Systeem & Ventilatiesysteem in één. De basis van het Spray Station is een krachtig ingebouwde spray tan turbine, die aansluit op een Rapid Applicator spray tan gun. De gun kan gemakkelijk worden opgeborgen in de systeemwand met een geïntegreerde houder. Het Spray Station is voorzien van drie ventilatoren die netjes weggewerkt zijn in de wand. Deze kan met een handig voetpedaal bediend worden: plug & play. Dit innovatieve alles-in-één systeem stelt de spray tan specialist in staat om een efficiënte, hygiënische, professionele werkplek te creëren, terwijl de klant een superieure spray tan beleving ervaart.

shop nu

Mobiele Spray Tan Salon

De meeste van onze klanten, kiezen voor een flexibele oplossing als zij starten met spray tanning. Vooral als zij sprayen in een ruimte waarin ook andere behandelingen gegeven worden, of als zij een mobiele salon hebben. Meest gekozen is de Aura Allure, dit apparaat wordt geleverd met  inklapbare tent en vloeistof. De Aura Allure werkt zuinig en stil, en is door het handvat makkelijk te verplaatsen binnen en buiten de salon.

Naast de spraytan sessies kun je ook extra inkomsten genereren door retail producten te verkopen aan je klanten. Goldmembers meer krijgen 50% korting in onze webshop op retail producten. Ons merk Fresh Indulgence heeft daarnaast een fantastisch stappenplan, en ook marketing materiaal is bij ons verkrijgbaar.

 

shop nu

Spray Tan Party’s

Met een strak budget starten met spray tanning? Het is dichterbij dan je denkt! Onze semi-professionele apparatuur is geschikt voor salongebruik. Het is een betaalbaar apparaat, dat toch professionele resultaten behaalt. Vooral met behulp van de Tanning Coach die inclusief is bij ieder apparaat!

Houd de deur open naar professioneel gebruik. Later je bedrijf starten? Ieder apparaat in ons assortiment is hiervoor geschikt! Wellicht word je geinspireerd om Spray Tan Party’s te organiseren als aantrekkelijke, leuke bijverdienste. Wij helpen je op pad met kwaliteit & aandacht, hoe strak je budget misschien ook is.

shop nu

Daarom spray tanning!

 


Lage investering

Starten met spray tanning vanaf 414 euro excl. BTW, met 1-op-1 training op locatie


Gemakkelijk te leren

Direct betaald sprayen na je training. Begin dezelfde dag nog met geld verdienen


De juiste begeleiding

De meest ervaren vrouwelijke trainer van de Benelux leert jou alles. Jarenlange ervaring + passie + 1 op 1 begeleiding= de beste start!


Aantrekkelijke marges

De marges liegen er niet om: Bij een prijs van 25 euro houd je tot €21,59 over!


Je kunt je investering meer dan dubbel terugverdienen

Onze starter kit bevat alles om gelijk omzet te creëren


Vooruitzichten gunstig

De zonnebank verliest terrein waar spray tanning juist aan erkenning en bekendheid wint


Duurzaam

Met FI kies je voor de beste, natuurlijke basis. Geen parabenen, geen dierlijke ingrediënten, maar wel Eco-cert DHA.

Kleine investering, die je meer dan dubbel terugverdient

 

Als je het vergelijkt met andere schoonheidsbehandelingen, vereist spray tanning een veel kleinere financiële injectie. Daarnaast heb je weinig oefening nodig, voordat je het ook daadwerkelijk kan aanbieden – direct na je training is hiervoor het goede moment! Wij trainen al zo’n tien jaar salons, waarbij het aantal gestarte salons via ons, inmiddels de honderden in loopt. Onze training is in die jaren doorontwikkeld en aangevuld met de kennis van nu. Je wordt getraind door de meest ervaren vrouwelijke trainer van Nederland op dit gebied, en ook nog eens op jouw locatie. Een unicum. We vertrekken pas op het moment dat jij met zelfvertrouwen aan het sprayen bent. Door die persoonlijke aanpak kun je direct na je training aan de slag.

De behoefte aan risicoloos bruinen is groot. Spray tanning is een groeiende markt! Stap nu in.

Meer weten?

Persoonlijk advies

Een nieuwe onderneming beginnen is best spannend. Wil je persoonlijk advies over welk spraytan machine het beste bij jou past, neem dan gerust contact op!

Kies de juiste apparatuur

>

Bekijk hier onze Spray Tan Starter Kits

>

Neem vrijblijvend contact op

[contact-form-7 id=”1183″ title=”Contact form 1″]