NL & BE: Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd | Betaal veilig met o.a. Ideal, Paypal, Afterpay

Booster Drops van Fresh Indulgence: Boordevol goeds!

Booster Drops: hoe kun je ze gebruiken? Is een veel gehoorde vraag. Wij geven antwoord op de vraag waarom jij voor Booster Drops van juist Fresh Indulgence moet kiezen, en ook de vraag ‘Hoeveel druppels moet ik ervan vermengen met tanning vloeistof om het gehalte DHA met 1% te verhogen?’ wordt beantwoord!

Waarom booster drops gebruiken voor een spray tan?

Booster Drops kunnen worden gebruikt om het DHA percentage in tanning vloeistoffen op te hogen. Booster Drops van Fresh Indulgence bevatten Eco-Cert DHA (50%), de overige 50% bevat naast zuiver water ook instant bronzer, huidverstevigende ingredienten en botanische extracten. Jouw huid krijgt dus niet alleen een intensere bruine kleur, maar ook een ‘boost’ zodat jouw huid er nog stralender uit komt te zien! Welke botanische extracten er in Booster Drops van Fresh Indulgence zitten kun je in dit blogpost vinden.

Booster Drops: DHA en extra’s

Booster Drops hebben een donkerbruine kleur, terwijl DHA (dat zorgt voor een langdurig bruine teint) kleurloos is. Naast 50% Eco-cert DHA en cosmetische bronzers vind je in Booster Drops van Fresh Indulgence de volgende natuurlijke extracten:

 • Panthenol:
  (vitamine B-5) Een uitstekende natuurlijke vochtinbrenger.
 • Glucose Tyrosinaat:
  Voorloper van melanine, bevordert de huidpigmentatie.
 • Witte en groene theeblad extracten:
  De voordelen van groene thee voor de huid zijn inmiddels bekend. Deze krachtige antioxidant (20 keer sterker dan vitamine E) remt de vorming van kankerverwekkende vrije radicalen en helpt de schade veroorzaakt door blootstelling aan de zon en vervuiling te voorkomen. Een belangrijk ingrediënt in zonnebrandcrème, alsmede andere crèmes, lotions, shampoos en conditioners. Kalmerend en anti-irriterend. Witte en groene theeblad extracten zijn hoog in rustgevende xanthines.

  Fresh Indulgence gebruikt alleen de beste (Matcha) groene thee uit Japan.

 • Smeerwortel Extract:
  Gebruikt in cel-therapie behandelingen, gezichtscrèmes en zonbeschermingsproducten als een verzorgend en vochtinbrengend element. Ontstekingsremmend en anti-irriterend, bevordert regeneratie van huidcellen.
 • Tarwe Aminozuren:
  Gewonnen uit de tarwekorrel. Een kalmerend en huidvoedend middel dat tevens als natuurlijk conserveringsmiddel, vanwege het hoge vitamine E gehalte.

Gebruik Booster Drops:

Hoeveel Booster Drops moet je nou toevoegen om het DHA percentage in tanning vloeistof te verhogen? De stelregel is:

plusminus 12 druppels per 50ml, zal het percentage DHA in tanning vloeistof doen toenemen met 1% DHA.

Ongeveer 24 Booster Drops per 100ml tanning vloeistof dus. Om niet te hoeven tellen: Eén volle pipet is 32 druppels zodat je kunt schatten wanneer er 24 zijn toegevoegd aan jouw 100 ml tanning vloeistof. De uitkomst van de spray tan, na het toevoegen van Booster Drops, hangt ook af (net zoals het geval is met tanning vloeistof) van iemands huidteint. Na verloop van tijd krijg je oog op de verschillende huidtypes.

Booster Drops kun je zien als een ‘geheim ingredient’ waar je altijd op kunt vertrouwen!

 

bestel nu