NL & BE: Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd | Betaal veilig met o.a. Ideal, Paypal, Afterpay

Acht redenen waarom jij een spray tanning tent nodig hebt

Iedere spray tan professional weet: een spray tanning tent is eigenlijk onmisbaar als je een spray tan geeft of krijgt. Maar waarom eigenlijk?
spray-tanning-tent-skylight1. Een spray tanning tent is een goede budgetoplossing.

Veel spray tan salons hebben een eigen oplossing: een spray tan cabine die vaak gecombineerd wordt met een ventilator en een daglichtlamp. Maar: dit is een behoorlijke investering. En er zijn vaak al genoeg kosten. Vandaar dat starten met spray tanning vaak wordt gecombineerd met de aanschaf van een spray tanning tent.

2. Wat groot, wat hoog!

Als de tanning tent uitgeklapt is, kom je erachter dat de tan tent groot en praktisch is. Zowel in de hoogte als in de breedte: iedere klant past erin! Zo’n tent heeft een diameter van 1 meter 20 en een hoogte van 2 meter 10. De meeste Nederlanders, toch niet de kleinsten, passen er makkelijk in!

3. Net & Professioneel.

Zo’n spray tanning tent is speciaal ontwikkeld voor spray tanning. Gelijk valt ook op dat de tent er eigenlijk hartstikke netjes en professioneel uitziet: niets om je voor te schamen dus.

3. Daglicht, maar toch privacy.

Je hebt optimaal profijt van het licht om je heen door de transparante top. Maar er is ook privacy, omdat het onderste gedeelte van de tent ondoorzichtig is (vaak is een tanning tent zwart of bruin). Daardoor kun je zelfs voor het raam van je woonkamer behandeld worden, terwijl er van buiten niets bijzonders te zien is.

4. Je badkamer of douchecabine blijft netjes.

Vaak wordt de douchecabine of badkamer gebruikt bij een spray tan sessie thuis. Maar helaas trekt na verloop van tijd de spray tan vloeistof in de voegen tussen de tegels, en kunnen na verloop van tijd de badkamermeubels zelfs meekleuren: iets wat je graag wilt voorkomen. Geef daarom niet structureel spray tan behandelingen in de badkamer en let er goed op dat er geen tanning vloeistof op meubilair terecht komt. Dit voorkomt vlekken in je normaal onberispelijk witte badkamer!

5. De badkamer is vaak te klein.

Daardoor kan het moeilijk zijn om er met 2 personen tegelijk in te zijn (1 behandelaar, 1 klant). Bij een spray tan ben je constant allebei in beweging. Je gebruikt de hele breedte van de spray tanning tent. Dus: behandel liever helemaal niet in de badkamer, maar…

7. Altijd en overal, beschermd

Gebruik een andere, betere ruimte. Met een spray tanning tent kun je in iedere ruimte een spray tan geven, en blijft de omgeving beschermd tegen overspray!

6. Makkelijk te combineren met een ventilator: nog zo’n must-have

Jouw gezondheid blijft beschermd, je apparatuur gaat langer mee, en je klant ademt minder overspray in: bestel een spray tan ventilator en gebruik neusfilters als je vaak een spray tan geeft. Deze ventilator zuigt lucht aan en is eenvoudig achter iedere spray tanning tent te plaatsen (een compartiment onderin de tent met rits is hier speciaal voor gemaakt, slim en eenvoudig). Alle overspray die je anders ingeademd had of die op meubels terechtgekomen zou zijn, worden opgevangen door filters. Die raken na vele behandelingen helemaal doordrenkt: zo zie je maar weer hoeveel verschil het maakt, goede ventilatie. Dus geef je regelmatig een spray tan? Denk aan een ventilator en neusfilters!

8. Onze spray tanning tenten: de beste prijs/kwaliteitverhouding

Een spray tanning tent kun je bij ons bestellen in de online shop en is inclusief bij vrijwel iedere starter kit. Verzendkosten zijn gratis.

Bestel dus voordelig jouw spray tanning tent bij Spray Tan Essentials!

shop nu