NL & BE: Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd | Betaal veilig met o.a. Ideal, Paypal, Afterpay

Sarah van Windt

Sarah van Sunless Solution biedt nu ook spraytan aan!

Ik zal mij even voorstellen, Ik ben Sarah, ik ben 28 jaar, en een young professional! Mijn interesses en achtergrond zijn uitgebreid, en door verschillende ervaringen ben ik gevormd tot de persoon die ik nu ben. Ik ben geboren in Amsterdam maar ik heb hier niet altijd gewoond. Ik heb in Amerika afgestudeerd, en ik ben opgegroeid in de Caribbean. Amsterdam heeft altijd een speciaal plekje in mijn hart gehouden dus ben ik super blij om weer terug te zijn!
In het dagelijks leven doe ik van alles. Ik hou van sporten in de gym zowel als yoga. Gezond eten is dan voor mij ook heel belangrijk.  Mijn hondje houd mij ook bezig, vaak gaan we samen op pad in Amsterdam om nieuwe plekjes te verkennen.
De wil om iets voor mezelf te beginnen, samen met de passie om nieuwe mensen te ontmoeten heeft mij naar spraytan toegeleid. Hoe meer ik mij er in verdiepte hoe meer ik zeker wist dat dit echt iets voor mij was!
Na heel veel research, van waar ik mijn training zou doen, kwam Spray Tan Essentials bij mij op nummer 1.  Van de Spray Tan Machines waarmee ze werken tot aan de Fresh Indulgence producten. Alles is top kwaliteit. Daarnaast heb ik van de training genoten, en uiteraard heel veel geleerd!
Blijf op de hoogte van Sunless Solution door ze te volgen op instagram via: @sunlesssolution
  • P: 0627407885