NL & BE: Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd | Betaal veilig met o.a. Ideal, Paypal, Afterpay

Sandra Philippens

Maastricht

Ik ben Sandra en ik ben 43 jaar oud. Ik heb  24 jaar in de detailhandel gewerkt, en vanaf mei ben ik begonnen met een eigen beauty salon. In mijn salon kun je terecht voor: permanente make -up, tanden bleken, body sugaren en dan nu ook spray tan!

Ik heb voor spray tan gekozen als uitbreiding in de salon, omdat het het ideaal is om snel mooi bruin te worden. Zonder dat je lang in de zon of onder zonnebank hoeft te liggen. En vooral als het van de een op de andere dag mooi weer is.

Ik heb voor Spraytan Essentials gekozen omdat het super fijn is dat jullie de training op locatie geven.

De training was heel leuk. Het was op de 2e paasdag, we hadden mooi weer en Spraytan Essentials had er geen probleem mee om helemaal naar maastricht toe te komen om de training te geven.

Na de spray tan training heb ik gelijk nog een paar extra modellen getanned, en die waren heel enthousiast over de kleur!

Nu we weer een paar weken verder zijn, heb ik al heel wat klanten gehad die bij mij in de salon kwamen voor een spray tan. Ze waren allemaal zeer tevreden over de kleur! In de tussentijd heb ik ook een spray tan party gehad, die geslaagd was.

Ik begin nu langzaam aan ook in de salon met de bijverkoop van de Tan extender, en de Golden glow airbrush spray. Dit probeer ik zoveel mogelijk uit te breiden.

Het is een super leuke uitbreiding voor in de salon, en ik ben zeer tevreden dat ik de training bij Spraytan Essentials gevolgd heb.

Beauty By Sandra

Termileslaan 111 6229 VT Maastricht