NL & BE: Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd | Betaal veilig met o.a. Ideal, Paypal, Afterpay

Beauty Parlour Ellen

Nieuwveen

Beauty Parlour Ellen

Ellen droomt van kleins af aan, over een eigen bedrijf. Die droom is uitgekomen: Ellen heet je welkom in haar sfeervolle salon Beauty Parlour Ellen in Nieuwveen! “Zelf bepalen hoe en waarom je iets doet, dat leek mij het mooiste wat er is. Op deze manier kan ik het allerbeste voor mijn klanten klaar staan!”

Ellen’s Aanbod

Naast wimper extensions en tanden bleken, biedt zij nu ook spray tanning aan. Ellen is gecertificeerd na het volgen van onze intensieve cursus. Ook voor de bijpassende producten van eco-luxe merk Fresh Indulgence, en een advies over het behoud van je kleurtje kan je bij haar terecht, zodat je er veel langer van kunt genieten. Ellen heeft een techniek waarbij je na je spray tan niet meer ‘gedroogd’ hoeft te worden. Daardoor kun je je direct aankleden na een spray tan: hét kenmerk van een getrainde salon.

Alleen het beste!

In de salon werkt Ellen alleen met producten waar ze zelf 100% achter staat. “Met topmerken wordt het beste resultaat geboekt, en dat is ook waar ik voor ga, het allerbeste. Tevreden klanten zijn natuurlijk het belangrijkste, maar ik wil er ook erg graag voor zorgen dat klanten zich op hun gemak voelen bij mij”.

Afspraak boeken? Dat kan! Kijk dan nu op de website van Beauty Parlour Ellen.