NL & BE: Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd | Betaal veilig met o.a. Ideal, Paypal, Afterpay

Naomi Fluit

Deventer

Mijn naam is Naomi. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Saxion en ben ik moeder van 2 kids. Mijn passie ligt bij de uiterlijke verzorging.

In mijn kleine salonnetje aan huis houd ik me bezig met het zetten van gel/acrylnagels, wimperextensions en browshaping. Daarnaast ben ik momenteel bezig met een opleiding tot schoonheidsspecialiste. Mensen met een goed gevoel de deur uit te laten gaan na een behandeling geeft mij de ultieme voldoening.

Ik heb de training gevolgd omdat ik mijn mogelijkheden op het gebied van mijn aanbod te kunnen uitbreiden. Spraytan leek mij een leuke toevoeging. Een mooie gebruinde gloed geeft een gezonde uitstraling en daarnaast is Spraytan in tegenstelling tot een zonnebank niet schadelijk voor de huid.

Ik heb voor Spray Tan Essentials gekozen omdat ik me aan het verdiepen was in de wereld van spray tan, kwam ik terecht op de website van Spray Tan Essentials. De manier waarop de training aangeboden wordt, sprak mij aan. Ik heb de training als leuk en informatief ervaren. Dat de training ook op locatie wordt aangeboden is zeker een pluspunt.

Wimper en nagelverlenging Deventer

Reigerstraat 18, 7413 SH Deventer