NL & BE: Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd | Betaal veilig met o.a. Ideal, Paypal, Afterpay

Melanie’s nagelstudio

Geesbrug

Melanie laat haar droom uitkomen door haar salon uit te breiden met onder andere spray tan behandelingen. Het leukste van alles is, ze laat jou droom uitkomen! Als je namelijk in haar salon zit waan je je in een oase van rust. Wat een heerlijke plek om jezelf te laten vertroetelen.”

Uitbreiding van de salon

“Ik ga mijn nagelstudio uitbreiden tot beautysalon. Een klant bracht mij op het idee om spray tan erbij te gaan doen. Naast spray tannen ben ik ook pas gestart met wimper extensions en wil ik in de toekomst ook nog uitbreiden met wimper permanent en het harsen en verven van de wenkbrauwen.

Melanie & Spray Tan Essentials

“Ik heb veel gezocht en gekeken op het internet voordat ik tot een keuze kwam. Na het lezen van goede referenties heb ik voor Spray Tan Essentials gekozen. Ik heb de training als heel relaxt ervaren. Ik had wel wat spanning maar dit is heel snel weg genomen door Marlies. Marlies heeft alles goed en duidelijk uitgelegd. Bij het sprayen zelf gaf ze goede en fijne tips en tricks.”

In de toekomst wil ik de spray tan behandelingen gaan verwerken in arrangementen. Op mijn facebook pagina kunnen jullie meer over mij lezen! Melanie’s Nagelstudio”