NL & BE: Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd | Betaal veilig met o.a. Ideal, Paypal, Afterpay

Maartje

Apeldoorn

Maartje zocht naast haar jarenlange ervaring in marketing-communicatie een nieuwe uitdaging. Die vond ze in het spraytannen. “Zelf heb ik goede ervaring met de tans die ik heb gehad. Het gaf mij altijd een fijn gevoel om met een lekker tintje de salon te verlaten. Dat fijne gevoel hoop ik ook mee te geven aan klanten. Even lekker en momentje voor jezelf om daarna mooi gebruind de salon te verlaten.”

Nieuw plannen

Op dit moment ben ik nog in opbouw dus ik ben nog wat zoekende naar de perfecte balans tussen spraytan en mijn andere communicatiebedrijf. Wat ik erg belangrijk vind is dat klanten (gasten) een gezellige en fijne ervaring hebben. Met natuurlijk een topresultaat. Mijn voorkeur gaat op dit moment uit naar services op locatie en het aanbieden van vriendinnen-avonden. Maar vooral: de klant (gast) moet met een vertrouwd gevoel weggaan. En dan natuurlijk weer terugkomen…

Maartje & Spray Tan Essentials

“Ik heb best wat research gedaan voordat ik tot een keuze kwam. Spray Tan Essentials viel mij direct op door de natuurlijke en verantwoorde producten. En ook de begeleiding zoals de training en de follow-up na de training is erg prettig. Natuurlijk, het is spannend om een keuze te maken maar ik had alle vertrouwen in dit product. En in de praktijk ziet het resultaat er top uit!”
“De training was enorm professioneel, leerzaam én gezellig. Marlies geeft je een vertrouwd gevoel en neemt de eerste ‘spray-spanning’ op een relaxte manier weg. Daarnaast geeft ze tijdens de training praktische tips waar je zeker in je salon mee verder kunt. Genoeg ‘ammo’ om mee aan de slag te gaan!”

Girls-only spraytan-feestje!!

Binnenkort open ik mijn salon met een girls-only spraytan-feestje. Daar heb ik enorm veel zin in. Roze bubbels én een bruin huidje. Wat wil je nog meer? Binnenkort meer…!