NL & BE: Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd | Betaal veilig met o.a. Ideal, Paypal, Afterpay

Gaby’s sun en Beauty

Den Helder

Gaby Wiesman

Vanaf nu kun je bij Gaby’s Sun en Beauty in Den Helder terecht voor jouw professionele spray tan! Gaby runt haar salon al twee jaar, maar werkte er al ruim voor die tijd. Tijdens haar opleiding tot schoonheidsspecialiste heeft Gaby hier namelijk stage gelopen. De oude eigenaren hadden, na 30 jaar de salon te hebben gerund, de leeftijd om met pensioen te
gaan. Gaby nam de salon over, en is zodoende op 1 september 2017 alweer 2 jaar eigenaresse van Gaby’s Sun & Beauty!

Unieke salon in Den Helder

Gaby’s salon is heel erg allround. Zo kun je er terecht voor een nieuw kapsel, massages, facials, huidverbetering, waxen & verven, handcare, microblading, Lash Volume Lifting, zonnebank en nu dus ook spray tanning. In de salon staan kwaliteit, persoonlijke aandacht, rust en ontspanning voorop! Door de combinatie van salon, kapsalon & zonnebank kun je bij Gaby’s de hele dag vertoeven. Het allerbelangrijkste is, dat de klant ontspannen de deur uitgaat. De populairste behandeling is de Super relax Treatment. Een behandeling van 90 minuten met alles erop en eraan, óók een schouder-nek-decolleté-gelaat massage.

Spray tanning als alternatief

Over starten met spray tanning vertelt ze het volgende: “Ik was er al een tijdje naar op zoek. Ik vind het leuk om de salon zo allround mogelijk te maken, zodat de klant hier echt voor alles terecht kan. Bovendien is het fijn om dit alternatief te hebben, wij hebben zonnebanken maar niet iedereen heeft er tijd voor. Met spraytan ben je binnen 10 tot 15 minuten mooi en egaal bruin en kan je met een mooie tint naar je bruiloft, fotoshoot, noem maar op! Ik heb gekozen voor Fresh Indulgence vanwege de natuurlijke basis van alle producten.”

De training was top, alles werd tot in de puntjes uitgelegd en alle vragen die je had werden
beantwoord. Niets was teveel!

Afspraak maken

Gaby’s Sun en Beauty
Harpoenierstraat 26
1785 NB Den Helder
Kijk voor meer informatie op de website:http://sunenbeauty.nl