NL & BE: Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd | Betaal veilig met o.a. Ideal, Paypal, Afterpay

Dana de Goede

Graft

Dana de Goede, ik ben 26 jaar oud en woon in Graft. Ik wilde altijd al iets met uiterlijke verzorging doen en in 2017 heb ik de knoop doorgehakt en besloten mijn droom achterna te gaan.

Sinds een klein jaartje heb ik nu een eigen salon aan huis met de naam Salon Étoile. Naast het werken in mijn salon ben ik ook nog Hoofdreceptioniste bij een groot vakantiepark.

Ikzelf ben al bekend met tanningen sinds 2014, het is een slim alternatief voor de zon en ik wilde dit daarom graag aanbieden aan mijn klanten en zo mijn salon assortiment uit te breiden. Als ik zelf een tanning heb voel ik me ook altijd 10 keer beter door de gezonde vakantie kleur, ik wil dit gevoel graag overdragen aan mijn klanten.

Na mijn beslissing om een cursus te gaan volgen ben ik op internet gaan zoeken naar iets wat bij mij past. Ik kwam Spray Tan Essentials tegen en kreeg meteen een goed gevoel bij de professionele website. Omdat ik nog een aantal vragen had heb ik telefonisch contact opgenomen en ik werd zo vriendelijk en professioneel te woord gestaan dat ik er direct over uit was dat ik mijn cursus bij jullie wilde volgen! Daarnaast had ik bij het zien van de producten daar ook meteen affiniteit mee.

Salon Étoile
Dorpsstraat 22, 1484 EJ Graft
  • P: 06 23 97 19 20