NL & BE: Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd | Betaal veilig met o.a. Ideal, Paypal, Afterpay

DA Appingedam

Appingedam

 

Tineke Wolda

De DA drogist in Appingedam is in haar schoonheidssalon gestart met spray tanning! Vanaf nu kun je in hun sfeervolle beautysalon terecht voor een mooie bruine teint.

DA Appingedam: Wellness én Beauty

Zodra je voet zet in de sfeervolle salon, voel je je direct thuis. Door de rustige, stijlvolle uitstraling van de ruimte kom je direct tot rust. In deze schoonheidssalon kun je dan ook niet alleen terecht voor beautybehandelingen, maar ook voor ontspannende massages!

Salon met een breed aanbod

De schoonheidssalon is gelijktijdig met de opening van de nieuwe DA winkel gestart met de salon in mei 2016. Eigenaresse Tineke: “We werken met een goed team, waaronder onze eigen schoonheidsspecialiste Marloes. Elke klant is verschillend, elke dag ook, dat maakt ons werk zo leuk en interessant. In onze salon, die je achterin onze D.I.O. vindt, werken we met Dr. Haushka & Medex, en nu dus Fresh Indulgence. Op donderdag is er een medisch pedicure aanwezig, ook kun je bij ons terecht voor specialistische gezichtsbehandelingen. We hebben dus een breed aanbod. Omdat wij altijd bezig zijn met vernieuwing, spreekt spray tanning ons aan. We zetten het op de kaart in de regio Appingedam.

Maak voordelig kennis met spray tanning!

Fresh Indulgence past bij deze schoonheidssalon, omdat het staat voor natuurlijk: Zo vind je geen parabenen in de bruiningsvloeistoffen. Alleen plantaardige ingrediënten van de hoogste kwaliteit: Een garantie voor een natuurlijk bruin resultaat. Ook kennismaken met spray tanning? Neem contact op met DA Appingedam Schoonheidssalon! Bovendien kun je in de maanden september en oktober 2017 voordelig kennismaken met spray tanning: Een full-body spray tan voor 22,50 in plaats van 27,50! Boek snel om te profiteren van deze openingsaanbieding.

Afspraak maken

DA Appingedam
0596567867