NL & BE: Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd | Betaal veilig met o.a. Ideal, Paypal, Afterpay

Christel van Houdt

Mijn naam is Christel van den Heuvel-van Houdt en heb al mijn hele leven een passie voor mode en beauty. Vorig jaar heb ik mijn kennis verder uitgebreid met een opleiding tot stylings coach, graag wil ik mijn klanten een totaal concept aanbieden en mede daardoor is het idee ontstaan om ook te gaan spray-tannen. 

Na wat research te hebben gedaan ben ik terecht gekomen bij: Spray-tan Essentials. Ik wilde graag werken met een nette spray-gun, en natuurlijke en verantwoorde  producten. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zich bewust worden van de aankopen die ze doen en daarom vind ik het ook belangrijk dat wat ik aanbied ook bewust gekozen is.

Weet wat bij je past dat bespaart je een hele hoop kosten!

De training was heel leuk, leerzaam en professioneel. Marlies legt alles heel helder en duidelijk uit, daarbij reikt ze je ook veel praktische tips aan die je gelijk kunt toepassen in je salon. Graag maak ik gebruik van mijn persoonlijke tanning coach die voor je klaar staat als je nog twijfelt of vragen hebt.

Kortom een leuke cursus met hele goede service.

Om me verder te ontwikkelen heb ik geregeld aanbiedingen op mijn website staan of volg me op Facebook, Instagram of Twitter!

 

https://chvh.nl/

http://spraytan.chvh.nl

http://spraytanby.chvh.nl