NL & BE: Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd | Betaal veilig met o.a. Ideal, Paypal, Afterpay

Blush Beautysalon

Margraten

 

Rebecca Thonissen

In oktober 2017 opende Blush Beautysalon haar deuren in Margraten. Vanaf de opening kun je bij haar terecht voor het bleken van je tanden, wimperextensions, wax (hars)behandelingen, wimperextensions en…. Spray tanning! In de toekomst voegt Rebecca onder andere nog Lash Volume Lifting aan haar dienstenaanbod toe. Kortom, een allround beautysalon. Bij Blush Beautysalon ligt de focus op persoonlijke aandacht voor de klant. Het doel is om dat beetje éxtra te geven, zodat de klant zich thuis voelt en zich kan ontspannen.

Rebecca vertelt: “Ik heb ervoor gekozen om te gaan spraytannen, omdat mensen het steeds drukker hebben in het leven. Zelf merk ik dat ook. Je hebt niet altijd tijd voor de zonnebank, en de zonnebank is ook niet erg gezond. Dus wanneer je dan een feestje hebt, en toch nog even snel een kleurtje wilt, kan dat ideaal met een spray tan. Het is snel, mooi en niet schadelijk.

Spray Tanning op natuurlijke basis met FI

Rebecca koos voor FI als spray tan merk. “Ik las goede recensies, het zijn goede producten die niet schadelijk zijn en op natuurlijke basis. Het contact via de mail was erg duidelijk, goede informatie. Het was erg fijn dat de cursus op locatie werd gegeven. De cursus was erg leuk, en de trainer was super vriendelijk. Ze legde alles goed en rustig uit en stelde mij op mijn gemak aangezien ik best bang was vlekken te maken. Achteraf viel dit helemaal mee en de cursus was geslaagd! kortom ik ben erg blij dat ik voor spraytan Essentials/FI heb gekozen.”

Om spray tanning in de maand oktober in ‘het zonnetje’ te zetten, is er een tijdelijke aanbieding! In de maand oktober kunnen klanten namelijk een full body spraytan boeken voor €20,- ipv 27,50

Maak snel een afspraak en profiteer van dit aanbod!

Blush Beautysalon
Rijksweg 26
6269 AC Margraten
Neem contact op via de Facebook Pagina van Blush Beautysalon!

  • P: 06 42898800