NL & BE: Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd | Betaal veilig met o.a. Ideal, Paypal, Afterpay

Saskia

Sappemeer

Saskia van Nagelhoekje Sappemeer biedt sinds kort nu ook spray tanning aan! Wat heeft je over de streep getrokken om te starten met je eigen salon?
Nagelhoekje breidt dus uit met andere behandelingen. Naast Nagelsalon is Nagelhoekje nu ook een gecertificeerde spray tan salon!

Alles voor het mooiste resultaat

Vanuit passie voor beauty is Saskia gestart met Nagelhoekje. Ze wilde iets voor zichzelf; zelfstandig vanuit huis. Je vindt de salon in een speciale ruimte die zij daarvoor gecreëerd heeft. De huiselijke sfeer zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt, terwijl Saskia’s professionalisme erop duidt dat je hier met een beautyprofessional te maken hebt die kan concurreren met de grotere salons.

Nagelhoekje: Van alle markten thuis

Bij Het Nagelhoekje kan je terecht voor kunstnagels, IBX (verstevigen en herstellen van natuurlijke nagel), gellak op handen en voeten, wimperextensions, lash volume lifting en nu dus ook spray tanning met het merk Fresh Indulgence. Ook kunnen er leuke workshops en kinderfeestjes geboekt worden. Zij levert ook het bekende nagelmerk Mystic nails. Een all-round salon dus!
Saskia vertelt: “In de salon vind ik de aandacht voor de klant heel belangrijk. Hygiëne staat ook centraal. Mijn doel is om iedereen te kunnen helpen. Van nagelbijter tot nagelzorg voor mannen; en van herstellen van de natuurlijke nagel tot aan kunstnagels. Ik vind het leuk om oplossingen te bedenken voor problemen bij de nagels. Ook wil ik me verder specialiseren in nail art.
Spray tan vond ik altijd al interessant, toen ik vorig jaar zelf gesprayd werd wist ik dat ik dit ook in mijn salon wilde aanbieden! Het is een snelle behandeling en zorgt voor leuke afwisseling. Ik heb voor Fresh Indulgence gekozen omdat ik graag zo puur mogelijke producten wil gebruiken en dat het ook voor iedereen beschikbaar is. En omdat FI met natuurlijke producten werkt en dus ook vegan zijn was de keus snel gemaakt. Ze hebben een ruim assortiment aan vloeistoffen en veel producten voor de klant om thuis te gebruiken. De training vond ik goed. Ik kreeg goede begeleiding en er was overal goede uitleg bij. Je leert het door te doen en Judith liet me ook zoveel mogelijk zelf doen. Waar het goed of mis ging werd er gecorrigeerd.”
Contact opnemen voor een behandeling kan hier: www.nagelhoekje.nl
Nagelhoekje op Instagram: Klik hier.